Descargar EBOOK Aquest deu ser el lloc autor MAGGIE O FARRELL gratis online


Descargar EBOOK Aquest deu ser el lloc autor MAGGIE O FARRELL gratis online Título Del Libro: Aquest deu ser el lloc
ISBN 13: 9788494655623
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: MAGGIE O FARRELL
El editor: L ALTRA EDITORIAL
El tamaño del archivo: 928 Kb

Read full description of the books:El Daniel Sullivan i la Claudette Wells són una parella improbable: ell és de Nova York però viu perdut enmig del no-res a Irlanda, ha deixat enrere un divorci, dos fills a qui no veu mai a Califòrnia i un pare amb qui no s'entén a Brooklyn, i ella és una ex-estrella de cinema francesa que ha triat viure aïllada del món, lluny dels rodatges i del brogit de les càmeres. Tenen una relació apassionada, intensa i tempestuosa, plena de tensions i desavinences puntuals, i porten una vida poc convencional, molt solitària i raonablement feliç. Fins que un dia, escoltant la ràdio, el Daniel sent una notícia sobre una dona amb qui va perdre el contacte fa anys i que el llança en una espiral irracional i incontrolable que amenaça amb destruir la fràgil estabilitat de la seva vida i l'allunya de tot el que fins ara ha representat casa seva. Aquest deu ser el lloc és una novel·la enlluernadora i íntima sobre el pes del passat i de les renúncies, i sobre qui som i en qui ens convertim quan busquem el nostre lloc al món.Una novel·la enlluernadora i íntima sobre el passat, el pes de tot el que deixem enrere i sobre qui som i en qui ens convertim quan busquem el nostre lloc al món.


El autor es MAGGIE O FARRELL escribió un interesante libro titulado Aquest deu ser el lloc. El libro de la publicó la editorial L ALTRA EDITORIAL, y en este momento por el libro de Aquest deu ser el lloc PDF ISBN (9788494655623) es necesario pagar 23.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Aquest deu ser el lloc EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MAGGIE O FARRELL, que te pueden gustar, igual que el libro de Aquest deu ser el lloc EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Aquest deu ser el lloc EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Aquest deu ser el lloc PDF
Descargar en EPUB Aquest deu ser el lloc EPUB
Descargar en DOC Aquest deu ser el lloc DOC
Descargar en TXT Aquest deu ser el lloc TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Aquest deu ser el lloc


Daniel

Después de leer este libro, Su vida cambiará!

Ruben

El libro merece el título de best-seller!

Claudia

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el número y descargado sin necesidad de registro

Juan

Polémico libro!!!

Daniela

Este libro es elegante!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Aquest deu ser el lloc autor MAGGIE O FARRELL gratis online

PDF: aquest-deu-ser-el-lloc.pdf Aquest deu ser el lloc PDF
EPUB: aquest-deu-ser-el-lloc.epub Aquest deu ser el lloc EPUB
DOC: aquest-deu-ser-el-lloc.doc Aquest deu ser el lloc DOC
TXT: aquest-deu-ser-el-lloc.txt Aquest deu ser el lloc TXT