Descargar EBOOK Els secrets de clifftops autor HANNAH RICHELL gratis online


Descargar EBOOK Els secrets de clifftops autor HANNAH RICHELL gratis online Título Del Libro: Els secrets de clifftops
ISBN 13: 9788415645047
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: HANNAH RICHELL
El editor: AMSTERDAM LLIBRES
El tamaño del archivo: 2.55 Mb

Read full description of the books:Una família amb obscurs secrets, obsessionada amb els records d’un tràgic dia de fa deu anys.

Seguint els passos d’autores com Daphné du Maurier i Kate Morton, una novel·la plena d’emoció sobre la complexitat de les relacions entre mares i filles i els secrets familiars. Una saga commovedora sobre la traïció, la culpa i el coratge que cal per perdonar.

Sobre els penya-segats de Dorset, a la costa meridional d’Anglaterra, s’erigeix Clifftops, la magnífica casa senyorial de la família Tide, una possessió que ha anat passant de generació en generació sense canviar mai l’aspecte, ni esborrar de les parets els records d’un dia tràgic que tota la família intenta oblidar.

Anys més tard, quan la Dora, la filla petita de la família, descobreix que està embarassada, sap que haurà de tornar a Clifftops per donar la notícia a la seva mare, però també sap que això implica enfrontar-se als fantasmes del passat. Perquè, es poden perdonar els secrets no confessats? I si es perdonen, es pot tornar a estimar?

«—Dora, va ser un accident; un accident terrible, una tragèdia. No va ser culpa de ningú. Déu sap que vaig mirar de trobar culpables... jo mateix... la teva mare... fins i tot, que Déu em perdoni, per un moment de bogeria, la Cassie, perquè era la gran. I després em vaig odiar a mi mateix per haver-ho pensat. —Li clava fixament la mirada.— Però a tu mai; no te’n vaig donar la culpa mai.»


El autor es HANNAH RICHELL escribió un interesante libro titulado Els secrets de clifftops. El libro de la publicó la editorial AMSTERDAM LLIBRES, y en este momento por el libro de Els secrets de clifftops PDF ISBN (9788415645047) es necesario pagar 22.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Els secrets de clifftops EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor HANNAH RICHELL, que te pueden gustar, igual que el libro de Els secrets de clifftops EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Els secrets de clifftops EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Els secrets de clifftops PDF
Descargar en EPUB Els secrets de clifftops EPUB
Descargar en DOC Els secrets de clifftops DOC
Descargar en TXT Els secrets de clifftops TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Els secrets de clifftops


Alvaro

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

Lucas

Habría sido mejor que no me leía un libro...

Laura

Es muy predecible el autor. Cuando recibes el libro de forma gratuita, esto se puede leer. La intriga está presente, el desenlace claro.

Ivan

De manera contradictoria. Por un lado aprieta, y por el otro...

Paula

rápidamente descargado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Els secrets de clifftops autor HANNAH RICHELL gratis online

PDF: els-secrets-de-clifftops.pdf Els secrets de clifftops PDF
EPUB: els-secrets-de-clifftops.epub Els secrets de clifftops EPUB
DOC: els-secrets-de-clifftops.doc Els secrets de clifftops DOC
TXT: els-secrets-de-clifftops.txt Els secrets de clifftops TXT