Descargar EBOOK Germa gran autor LIONEL SHRIVER gratis online


Descargar EBOOK Germa gran autor LIONEL SHRIVER gratis online Título Del Libro: Germa gran
ISBN 13: 9788494216046
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: LIONEL SHRIVER
El editor: L ALTRA EDITORIAL
El tamaño del archivo: 32.19 Mb

Read full description of the books:La Pandora i el seu germà, l’Edison, fa quatre anys que no es veuen. Ella viu a Iowa amb en Fletcher, un home vigorós i sever, obsessionat amb l’esport i la vida sana, i es guanya molt bé la vida amb una empresa pròpia; l’Edison és pianista de jazz i porta una vida molt inestable i canviant. Quan es retroben a l’aeroport d’Iowa, però, la Pandora no reconeix el seu germà: el músic esprimatxat i atractiu ha guanyat cent cinquanta quilos. La Pandora, ofegada per la culpa, decideix acollir-lo a casa seva contra la voluntat d’en Fletcher, ferm i intransigent. Els hàbits desmanegats de l’Edison, la seva dieta terrible i els seus monòlegs a favor d’una vida poc convencional, dirigits amb intenció als adolescents de la casa, contaminen la vida familiar fins a límits insostenibles.

Plena de l’enginy intel·ligent i magistral propi de l’autora, i amb una energia narrativa irresistible, Germà gran és una esplèndida novel·la sobre l’obesitat i les relacions familiars, que planteja els límits dels sacrificis i dels llaços de sang i qüestiona fins a quin punt és possible salvar algú dels seus propis fantasmes.


El autor es LIONEL SHRIVER escribió un interesante libro titulado Germa gran. El libro de la publicó la editorial L ALTRA EDITORIAL, y en este momento por el libro de Germa gran PDF ISBN (9788494216046) es necesario pagar 19.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Germa gran EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor LIONEL SHRIVER, que te pueden gustar, igual que el libro de Germa gran EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Germa gran EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Germa gran PDF
Descargar en EPUB Germa gran EPUB
Descargar en DOC Germa gran DOC
Descargar en TXT Germa gran TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Germa gran


Miguel

Un libro que dejará después de leer un montón de emociones

Adrian

no ha gustado de este libro

Marina

Libro una vez irá.

Izan

todo bien, gracias rápidamente descargado

Nerea

De manera contradictoria. Por un lado aprieta, y por el otro...
Añadir comentario
Descargar EBOOK Germa gran autor LIONEL SHRIVER gratis online

PDF: germa-gran.pdf Germa gran PDF
EPUB: germa-gran.epub Germa gran EPUB
DOC: germa-gran.doc Germa gran DOC
TXT: germa-gran.txt Germa gran TXT