Descargar EBOOK El secret de les abelles autor GAIL ANDERSON-DARGATZ gratis online


Descargar EBOOK El secret de les abelles autor GAIL ANDERSON-DARGATZ gratis online Título Del Libro: El secret de les abelles
ISBN 13: 9788429751994
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: GAIL ANDERSON-DARGATZ
El editor: EDICIONS 62
El tamaño del archivo: 595 Kb

Read full description of the books:Les abelles han estat molt importantseh la vida de 'Augusta; li han donat una estabilitat emocional que no havia pogut aconseguir de cap altra manera. L'Augusta Olsen és una dona gran que viu amb el Karl, el seu marit, a l'illa de Vancouver.
Mentre espera que li arribin noves del seu gendre, a qui li estan fent una operació quirúrgica al cervell, reflexiona sobre la vida, tan dura, que ha tingut fins ara. Rememorant èpoques passades, arriba a trobar un sentit a tot plegat: la mort, molt aviat, de la seva mare; el seu propi casament amb el Karl, un home solitari i més gran que ella; els moments difícils en una granja aïllada, amb la seva sogra; la relació que va tenir amb un home d'una ciutat propera; els anys dedicats a veure créixer la seva fiila, i, al cap d'un temps, la reconciliació de l'Augusta amb ella mateixa, amb el seu marit i amb la seva filla, tan conflictiva, gràcies a la passió per les abelles. El secret de les abelles és una exploració de la vída de les relacions humanes, i ens recorda que mai no és tard per ser feliços, perquè l'amor pot arribar de maneres diferents i en qualsevol moment.
El autor es GAIL ANDERSON-DARGATZ escribió un interesante libro titulado El secret de les abelles. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de El secret de les abelles PDF ISBN (9788429751994) es necesario pagar 21.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El secret de les abelles EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor GAIL ANDERSON-DARGATZ, que te pueden gustar, igual que el libro de El secret de les abelles EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El secret de les abelles EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El secret de les abelles PDF
Descargar en EPUB El secret de les abelles EPUB
Descargar en DOC El secret de les abelles DOC
Descargar en TXT El secret de les abelles TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El secret de les abelles


Aitor

yo no era capaz de entender de este libro

Marcos

a mí en general no me gustó el libro

Julia

Un fascinante libro!

Hugo

yo no entendí

Ainhoa

Esta trama será recordado por mucho tiempo
Añadir comentario
Descargar EBOOK El secret de les abelles autor GAIL ANDERSON-DARGATZ gratis online

PDF: el-secret-de-les-abelles.pdf El secret de les abelles PDF
EPUB: el-secret-de-les-abelles.epub El secret de les abelles EPUB
DOC: el-secret-de-les-abelles.doc El secret de les abelles DOC
TXT: el-secret-de-les-abelles.txt El secret de les abelles TXT